BOX NOW Lockers | Γρήγορη παράδοση, 24/7
Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
To μανικιούρ της άνοιξης

Απρ 24, 2020

Μανικιούρ εμπνευσμένο από την δεκαετία του ’80 και συγκεκριμένα τα πολύχρωμα prints και αυτή η πανδαισία χρωμάτων που επικρατούσε στο στιλ εκείνη την εποχή

Το γαλλικό μανικιούρ, τα minimal σχέδια και τα ημιδιάφανα βερνίκια θα αντικατασταθούν από το μπλε, το φούξια, το κίτρινο, το πράσινο, τα neon και τα διάφανα gelly nails.

Σκεφτείτε μία δημιουργία του οίκου Pucci, όπως ακριβώς μπλέκονται τα χρώματα μεταξύ τους και το ρούχο μοιάζει με έναν μοντέρνο πίνακα ζωγραφικής, αυτό το αποτέλεσμα θέλουμε και στα νύχια μας.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα ενδεχομένως να το έχουμε με την εφαρμογή αυτοκόλλητων αφού μένουμε τώρα σπίτι. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν nail artists που μπορούν να δημιουργήσουν το must πολύχρωμο μανικιούρ της σεζόν.

Επιλέξαμε κάποιες insta προτάσεις που θα σας βάλουν στο mood και θα σας δώσουν ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας ακόμα και αν το κάνετε μόνη σας. Αντλήστε έμπνευση και εξασφαλίστε για εαυτό σας ένα μανικιούρ που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Καλάθι8
Thuya - Artificial Nail Prep 14ml
Thuya - Artificial Nail Prep 14ml
12,00  10,80 
-
+
Dotting tool set 5τμχ.
Dotting tool set 5τμχ.
5,00  4,50 
-
+
Lash Filler BTX
Lash Filler BTX32,00 
-
+
Acrylic Effect Hardener 14ml
Acrylic Effect Hardener 14ml
6,00  5,40 
-
+
Thuya - Ημιμόνιμο Βερνίκι Flamingo 14ml
-
+
Thuya Ισχυρή κόλλα για extensions 5ml
-
+
Noemi Πινέλο #1
-
+
Thuya - Ημιμόνιμο Βερνίκι Marble Lilac 14ml
-
+
Μερικό Σύνολο
119,70 
Έχετε εξασφαλίσει δωρεάν μεταφορικά
Σύνολο
119,70 
Συνέχεια Αγορών
8