Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346

Τρόποι Πληρωμής

Στο nlb.gr δεχόμαστε τραπεζική μεταφορά, πληρωμές με χρεωστική και πιστωτική κάρτα ή ακόμα και PayPal, πληρωμή με μετρητά στο κατάστημά μας, αλλά και μετρητά μέσω της μεθόδου της αντικαταβολής. Το nlb.gr διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ή ακόμη και να την ακυρώσει. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξει ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας σας θα πρέπει να ειδοποιηθεί το τμήμα παραγγελιών (τηλ.: 2109573346) άμεσα και ενδέχεται η παραγγελία σας να έχει καθυστέρηση λόγω της διαδικασίας που ακολουθείται για την αλλαγή τρόπου πληρωμής. Στην περίπτωση επιλογής πληρωμής με τραπεζική μεταφοράς, τα προϊόντα δεσμεύονται για 5 μόνο ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας. Μετά το πέρας των 5 ημερών ενδέχεται κάποιο προϊόν να εξαντληθεί. Διαβάστε τι ισχύει στο κατάστημά μας για διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής:

Πιστωτικές ή Χρεωστικές κάρτες

 • Χρησιμοποιήστε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Master Card, Visa και Visa Electron μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της PayPal.
 • Επίσης, μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της ALPHA BANK, μπορεί να γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e–Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αντικαταβολή

Επιλέξτε την αντικαταβολή σαν τρόπο πληρωμής και πληρώστε κατά την παραλαβή του δέματος το ποσό που αναγράφεται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2,50 €. Η μέθοδος ενεργοποιείται για παραγγελίες άνω των 30.00 €.

Μεταφορά στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς (e-banking, κατάθεση σε ATM κλπ)

 • Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας online ή τηλεφωνικά.
 • Προετοιμάζουμε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας.
 • Καταθέτετε ή μεταφέρετε το αντίστοιχο ποσό στο λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα ή στην Alpha Bank χρησιμοποιώντας σαν αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.
 • Φροντίστε για την καταβολή ολόκληρου του ποσού, τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν την τράπεζά σας, καταθέσεις SHA δεν γίνονται δεκτές.
 • Ενημερώστε μας για τη μεταφορά στο 2109573346 (ειδικά αν πρόκειται για μεταφορά από άλλη τράπεζα) ή με e-mail στο [email protected]
 • Επιβεβαιώνουμε και αποστέλλουμε την παραγγελία.
 • Ακολουθούν τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών.
  • ALPHA
   Δικαιούχος λογαριασμού: NLB BRANDS OE
   Αρ. Λογαριασμού: 390002002005850
   IBAN: GR5401403900390002002005850
  • ΕΘΝΙΚΗ
   Δικαιούχος λογαριασμού: NLB BRANDS OE
   Αριθμός Λογαριασμού: 13700609335
   IBAN: GR2901101370000013700609335

Πληρωμή μέσω PayPal

Αν διαθέτετε λογαριασμό PayPal μπορείτε με ασφάλεια να τον χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε την παραγγελία σας στο nlb.gr. Για την πληρωμή ανακατευθύνεστε στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal.

Πληρωμή στο κατάστημά μας

Για παραλαβή από το κατάστημά μας στην Καλλιθέα, στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) 183, Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 17:00 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το 2109573346. Για τις παραλαβές ισχύουν τα κατά το νόμο προβλεπόμενα κάθε φορά (π.χ. click-away κλπ). Κατά την παραλαβή των προϊόντων δεχόμαστε μετρητά, κάρτα χρεωστική ή πιστωτική εκτός αν ισχύει ειδικό καθεστώς (π.χ. click-away).

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 2109573346
Email: [email protected]

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X