Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346

Τρόποι Αποστολής

Πως υπολογίζονται οι επιβαρύνσεις των μεταφορικών;

Ο υπολογισμός των μεταφορικών ακολουθεί τους εξής κανόνες:

  • Τα δέματα έως 2.00 kg που αποστέλλονται σε μη δυσπρόσιτες περιοχές, η επιβάρυνση ανέρχεται στα 2.50 €.
  • Παραγγελίες αξίας 40.00 € δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά, εφόσον το δέμα δεν υπερβαίνει τα 2 kg.
  • Για κάθε επιπλέον kg η επιβάρυνση προσαυξάνεται κατά 0.50 €.
  • Αν η επιλεγμένη από τον πελάτη μέθοδος πληρωμής είναι η αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2.50 €.
  • Οι δυσπρόσιτες περιοχές έχουν ειδική επιβάρυνση 3.50 €, ενώ οι αποστολές παραδίδονται από το πλησιέστερο γραφείο της συνεργαζόμενης μεταφορικής.
  • Η παράδοση Σαββάτου έχει επιπλέον επιβάρυνση 2.50 €, ενώ πραγματοποιείται μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Ποια μεταφορική εξυπηρετεί τις αποστολές μας;

Ο συνεργάτης μας για τις αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η ACS Courier. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε και άλλους μεταφορείς κατά περίπτωση και εφόσον κρίνουμε ότι αυτή η αλλαγή θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Σε πόσες μέρες θα παραλάβετε την παραγγελία σας;

Τυπικά παραλαμβάνετε την επόμενη εργάσιμη. Αυτό όμως ενδέχεται να διαφοροποιηθεί λόγω αστάθμητων παραγόντων, για να αναφέρομε μερικούς: μη άμεσης διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, καθυστερήσεις μεταφορικών, απεργίες, εορτές και αργίες, περίοδοι με έντονη αγοραστική δραστηριότητα, άλλες ειδικές περιστάσεις. Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 – 17:00. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας, ο μεταφορέας αφήνει σχετικό σημείωμα που θα χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε το δέμα σας στα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Πως μπορείτε να εντοπίσετε την παραγγελίας σας;

Κάθε αποστολή αντιστοιχίζεται με έναν ειδικό αριθμό (tracking-number). Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ότι επιθυμείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή, θα ειδοποιηθείτε είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικά. Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη στο κατάστημα μας για 4 ημερολογιακές ημέρες. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 4 ημερολογιακών ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μπορεί να γίνει αυθημερόν εφόσον έχετε τηλεφωνήσει για να ελέγξουμε την διαθεσιμότητα των προϊόντων, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 – 17:00 με το όνομα που έχετε δηλώσει.

Για την Κύπρο

• Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 10€
• Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται στις 10 εργάσιμες (ακτοπλοϊκά)
Για αεροπορική μεταφορά προϊόντων γίνεται κατόπιν συνεννόησης κι έχει διαφορετική χρέωση

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X