BOX NOW Lockers | Γρήγορη παράδοση, 24/7
Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
To μανικιούρ της άνοιξης

Απρ 24, 2020

Μανικιούρ εμπνευσμένο από την δεκαετία του ’80 και συγκεκριμένα τα πολύχρωμα prints και αυτή η πανδαισία χρωμάτων που επικρατούσε στο στιλ εκείνη την εποχή

Το γαλλικό μανικιούρ, τα minimal σχέδια και τα ημιδιάφανα βερνίκια θα αντικατασταθούν από το μπλε, το φούξια, το κίτρινο, το πράσινο, τα neon και τα διάφανα gelly nails.

Σκεφτείτε μία δημιουργία του οίκου Pucci, όπως ακριβώς μπλέκονται τα χρώματα μεταξύ τους και το ρούχο μοιάζει με έναν μοντέρνο πίνακα ζωγραφικής, αυτό το αποτέλεσμα θέλουμε και στα νύχια μας.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα ενδεχομένως να το έχουμε με την εφαρμογή αυτοκόλλητων αφού μένουμε τώρα σπίτι. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν nail artists που μπορούν να δημιουργήσουν το must πολύχρωμο μανικιούρ της σεζόν.

Επιλέξαμε κάποιες insta προτάσεις που θα σας βάλουν στο mood και θα σας δώσουν ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας ακόμα και αν το κάνετε μόνη σας. Αντλήστε έμπνευση και εξασφαλίστε για εαυτό σας ένα μανικιούρ που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Καλάθι11
Thuya Κρέμα για χέρια καθημερινής χρήσης 250ml
-
+
Thuya - Βαφή Φρυδιού Coffee Vegan 🌱14ml
-
+
Thuya Gel Paint Pink 5ml
Thuya Gel Paint Pink 5ml
9,00  8,10 
-
+
Thuya - Κεραμικό δοχείο για υγρό ακρυλικού
-
+
Trosani Colour Gel 82-209 Pure White 5ml
-
+
Nail Art XF 737
Nail Art XF 737
2,00  1,80 
-
+
Thuya Gel Paint Green 5ml
Thuya Gel Paint Green 5ml
9,00  8,10 
-
+
Thuya Sand Gel Mint 5gr
Thuya Sand Gel Mint 5gr
10,00  9,00 
-
+
Thuya - Ημιμόνιμο Βερνίκι Artistic Pink 14ml
-
+
Thuya Φυσερό στεγνώματος
-
+
Colour Gel XS 5 ml Glitter Light Green RS0109908
-
+
11