Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Βάψτε Το σωστό χρώμα φρυδιών ανάλογα με τα μαλλιά σας

Απρ 21, 2020

Τα φρύδια είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου. Φωτίζουν και δίνουν ένταση στο βλέμμα. Ένα λάθος που συχνά γίνεται είναι το χρώμα τους. Η λάθος επιλογή του χρώματος στα φρύδια μπορεί να μην κολακεύει το πρόσωπο και κατ επέκταση να μην ταιριάζει το μακιγιάζ.

Ένα από τα βασικά κριτήρια είναι η απόχρωση της επιδερμίδας και των μαλλιών. Είναι λάθος να βάφονται τα φρύδια στον ίδιο τόνο με τα μαλλιά. Σε περίπτωση που μία γυναίκα διαθέτει μαύρα μαλλιά το καστανό φρύδι με λίγες σταγόνες σαντρέ είναι η καλύτερη επιλογή.

 Στις ξανθές γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ταιριάζει ένα σκούρο ξανθό σαντρέ ή μπεζ σαντρέ για να τονιστούν καλύτερα τα μάτια. Εάν έχετε τύπο μαλλιού καστανό σε πιο φυσικούς τόνους, το φρύδι επιτρέπεται να έχει το ίδιο χρώμα.

Επίσης, το καφέ με λίγο κόκκινο, το ξανθό που κοκκινίζει, αλλά και το χάλκινο είναι αρκετά σωστές επιλογές. Τέλος, όσες διαθέτουν κόκκινα μαλλιά καλό είναι να εφαρμόσουν μία μίξη καφέ – κόκκινου χρώματος και στην περίπτωση που έχετε αρκετά λευκό δέρμα μπορείτε να τολμήσετε την ίδια απόχρωση με τα μαλλιά.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X