Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Το πιο κομψό σχήμα στα νύχια για φέτος

Δεκ 28, 2021

Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη λίστα με τις throwback τάσεις που αναμένεται απασχολήσουν ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες δεν είναι άλλη από τα τετράγωνα νύχια.

“Το τετράγωνο σχήμα στα νύχια είναι τεράστια τάση αυτήν την στιγμή”, λέει η celebrity manicurist Michelle Humphrey.”

Αν η βάση των νυχιών σας είναι στενή και τα δάχτυλά σας λεπτά, το τετράγωνο σχήμα είναι το ιδανικό για εσάς. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μοντέρνο στυλ, το οποίο προτιμούν πλέον γυναίκες κάθε ηλικίας. 

Φέτος η μόδα θέλει τα νύχια μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους τετράγωνα. Τα σκουρόχρωμα βερνίκια αγαπούν το εν λόγω σχήμα, και του δίνουν έναν cool αέρα, το ίδιο και τα γεωμετρικά και negative space σχέδια. 

Καθώς τα μακριά τετράγωνα νύχια είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στο σπάσιμο, θεωρείται πολύ σημαντικό να τα φροντίζετε σε “θεραπευτική” βάση για το απλό μανικιούρ και με ενισχυμένη για το ημιμόνιμο. Πολύ σημαντικές ακόμα οι θεραπείες και ενυδατικά έλαια σε καθημερινή βάση. Αλλά και η manicurist σας είναι ίσως ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να σας κατευθύνει ώστε να χρησιμοποιήσετε ένα βερνίκι που αφαιρείται εύκολα από το νύχι σας χωρίς να το τραυματίζει.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X