Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Σχημάτησε τα τέλεια φρύδια!

Φεβ 14, 2020

© Παρέχεται από: Queen.gr Copy of budgetbeauty

Το κεφάλαιο φρύδια είναι μία σημαντική και πολύ πονεμένη ιστορία σχεδόν για όλες. Σκεφτείτε ότι πέραν του πραγματικού λόγου ύπαρξης τους είναι και ένα από τα βασικά κομμάτια της εμφάνισή μας, μιας και δίνουν “περίγραμμα” στο πρόσωπο και τα μάτια που είναι το πρώτο σημείο που αντικρίζει κανείς.

Ο σχηματισμός σε δυσκολεύει πάρα πολύ αρκεί να ακολουθήσεις την φυσική πορεία του με κάποιες μικροδιορθώσεις. Το χρώμα όμως και το πόσο πρέπει να τα γεμίσεις είναι μείζον θέμα.

Η απόχρωση είναι ακόμα πιο σημαντική και από το σχήμα καθώς μπορεί να σε αγριέψει αν είναι πολύ σκούρα ή να σε κάνει να δείχνεις περίεργη αν είναι σε λάθος τόνο. Ποιο είναι λοιπόν το τέλειο χρώμα για εσένα;

Ξεκίνα προσδιορίζοντας τι τόνο απόχρωσης χρειάζεσαι δηλαδή αν πρέπει να πάρεις μία ψυχρή ή μία θερμή απόχρωση. Για να το καταλάβεις απλά κοίτα τις φλέβες των χεριών σου. Αν φαίνονται πράσινες τότε έχεις θερμή επιδερμίδα ενώ αν φαίνονται γαλάζιες, έχεις ψυχρή επιδερμίδα.


Τα φρύδια ωστόσο δεν έχουν ένα μόνο χρώμα! Τα φρύδια, όπως και τα μαλλιά μας έχουν διαφορετικές (αν και κοντινές αποχρώσεις) και γι’ αυτό όταν τα βάφεις μπορεί να δείχνουν ψεύτικα. Η καλύτερη λύση είναι να συνδυάσεις τις αποχρώσεις έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι σκληρό ή ψεύτικο.

© Παρέχεται από: Queen.gr Copy of budgetbeauty


Γνωστές make up artist στα socia media παρουσιάζουν μια σειρά προϊόντων που πέραν της εξειδίκευσης που πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και πολυέξοδη. Παρατηρούμε να μας προτείνουν μολύβι φρυδιών για σχήμα, πούδρα για γέμισμα και μάσκαρα για σταθεροποίηση του χρώματος.

Εμείς σας προτείνουμε μια πολύ πιο απλή, γρήγορη, εύκολη και μόνιμη λύση. Κάντε μια απλή βαφή φρυδιών ανάλογα με το χρώμα σας. Μπορείτε μόνη σας στο σπίτι ή και σε κάποιο studio αισθητικής. Το αποτέλεσμα διαρκεί για 3 εβδομάδες. Παρακάτω θα δείτε έναν κατατοπιστικό πίνακα για το κατάλληλο χρώμα ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σα και την επιδερμίδα σας.

© Παρέχεται από: Queen.gr Copy of budgetbeauty

Στην συνέχεια εφαρμόστε σαν μάκαρα το brow intensifire, το οποίο οχι μόνο βάφει με μια κίνηση το φρύδι σας αλλά και καλύπτει τα κενά. Μετά το πέρας 4 εβδομάδων θα δείτε τα κενά να καλύπτονται χάρη στα ενεργά συστατικά του που αναγεννούν και δυναμώνουν την τρίχα.
Μην χάνετε χρόνο άσκοπα, περιποιηθείτε την εμφάνισή σας με τον καλύτερο τρόπο.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X