Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Microblading, Hyperrealism Brows, Brow Lamination! Η νέα τεχνική για φυσικά πλούσια φρύδια.

Δεκ 14, 2021

Στα fashion shows του περασμένου Σεπτεμβρίου είδαμε πως τα φυσικά καλοσχηματισμένα φρύδια επέστρεψαν στο προσκήνιο. Οι κορυφαίες μπράντες όπως ο Dior υμνούν το natural look. Δεν είναι βέβαια όλες οι γυναίκες το ίδιο «προικισμένες». Έτσι οι διάφορες τεχνικές βελτίωσης του σχήματος και της πυκνότητάς των φρυδιών μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. 

Το microblading είναι μία χειροκίνητη τεχνική κατά την οποία γίνεται τατουάζ τρίχα τρίχα. Δημιουργούνται έτσι «τριχούλες», οι οποίες έχουν χρώμα και προσομοιάζουν με αληθινές- χωρίς να απλώνουν και να δείχνουν αφύσικες στο δέρμα. Σε αντίθεση με το τατουάζ φρυδιών, δεν χρησιμοποιείται μηχάνημα και δημιουργείται ένα πιο φυσικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

Το  hyperrealism brows είναι μια τεχνική μόνιμου μακιγιάζ με καταγωγή από τη Ρωσία, η οποία σε αντίθεση με το microblading χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα με το οποίο σχεδιάζονται «τρίχες» σε σχήμα W, δίνοντας την εντύπωση τριχών που πέφτουν η μία πάνω στην άλλη. Έτσι δημιουργείται ένα 3D εφέ που δείχνει πολύ πιο ρεαλιστικό και πλούσιο.

Η νέα τεχνική που υπόσχεται τέλεια φρύδια ακούει στο όνομα Brow Lamination και αναμένεται να αντικαταστήσει όλες τις προηγούμενες. Πρόκειται για μια ανώδυνη διαδικασία η οποία έχει θεαματικά αποτελέσματα. Δεν χρησιμοποιείται κάποιο μηχάνημα κι είναι παντελώς ανώδυνη. Αρχικά προσπαθούμε να μαλακώσουμε την τρίχα για να πάρει πιο εύκολα το σχήμα που θέλουμε. Έπειτα ακολουθεί η ανόρθωση της τρίχας. Τέλος η βαφή με μία βαφή μακράς διαρκείας για σταθεροποίηση και δημιουργία της ψευδαίσθησης πιο πλούσιων φρυδιών. Στη συνέχεια ακολουθεί το “καθάρισμα” και ο σχηματισμός των φρυδιών. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε ένα βλέμμα πλούσιο με τα δικά σας φρύδια απλά καλο-σχηματισμένα, καθαρά και περιποιημένα. Αρκεί να απευθυνθείτε σε κάποιο ειδικό που χρησιμοποιεί πιστοποιημένα κι ελεγμένα προϊόντα για αποφυγή λαθών.

Ένας από τους λόγους που η συγκεκριμένη τεχνική έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στο εξωτερικό είναι το γεγονός ότι εκτός από το ότι χαρίζει πιο “γεμάτο” αποτέλεσμα στα φρύδια, τα θρέφει παράλληλα. Πιο συγκεκριμένα, η βαφή που περνιέται στο τελικό στάδιο καλύπτει τα κενά και χάρη στα δραστικά της συστατικά όπως η κερατίνη, θρέφει την τρίχα, με αποτέλεσμα να είναι πιο υγιής και δυνατή. Σε σύγκριση με τις άλλες υπηρεσίες, το Brow Lamination δίνει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να χαράσσεται η επιδερμίδα και να εισχωρεί σε αυτή κάποια χρωστική.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη τεχνική δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη φροντίδα μετά την ολοκλήρωσή της. Απλά αν θέλετε να παρατείνετε τα αποτελέσματα του, μπορείτε να προμηθευτείτε το color & shape fixer ώστε να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X