Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346

ELAN Supersonic

Brow Lamination

 1. Αναλύστε την κατάσταση των φρυδιών ενός πελάτη. Καθορίστε τον χρόνο εφαρμογής των διαλυμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες.
 2. Προετοιμάστε τα φρύδια για τη διαδικασία με το ÉLAN Cleansing Detox-Mousse για τον καθαρισμό της περιοχής από την φυσική λιπαρότητα των τριχών και του δέρματος.
 3. Αφαιρέστε τον αφρό με ένα βαμβάκι, βρεγμένο με νερό.
 4. Δημιουργήστε το σχήμα των φρυδιών.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Εάν ένας πελάτης έχει λεπτό και ευαίσθητο δέρμα, είναι απαραίτητο να εφαρμόσει ένα λεπτό στρώμα της κρέμας Argan Oil της επαγγελματικής σειράς ÉLAN στα φρύδια και ένα πιο παχύ στρώμα – στο δέρμα γύρω από τα φρύδια. Συνιστάται η χρήση του επαγγελματικού πινέλου μακιγιάζ ELAN MAKE-UP BRUSH FACE 30
 5. Εφαρμόστε το Serum 1 στα φρύδια. Συνιστάται η χρήση του επαγγελματικού πινέλου μακιγιάζ ELAN BLACKWOOD #3.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ο μέγιστος χρόνος επεξεργασίας δεν πρέπει να υπερβαίνει τον επιλεγμένο χρόνο σύμφωνα με τον τύπο της τρίχας των φρυδιών του εκάστοτε πελάτη σας.
 6. Όταν παρέλθει ο χρόνος της διαδικασίας, αφαιρέστε το διάλυμα με ένα βαμβάκι, βρεγμένο με νερό.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την κατεύθυνση των τριχών των φρυδιών όταν δημιουργείτε το σχήμα των φρυδιών. Οι αλλαγές στο σχήμα πρέπει να είναι ομαλές.
 7. Διορθώστε την κατεύθυνση της τρίχας των φρυδιών με το serum 2.
 8. Απλώστε και απλώστε το Serum 2 στα φρύδια χτενίζοντας τις τρίχες στη σωστή κατεύθυνση.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η ποσότητα του διαλύματος που χρησιμοποιείται σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας πρέπει να είναι ίση με την ποσότητα του διαλύματος που χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο στάδιο. Ο χρόνος επεξεργασίας σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να είναι ίσος με τον χρόνο του πρώτου σταδίου, αλλά όχι λιγότερο από 6 λεπτά.
 9. Όταν παρέλθει ο χρόνος της διαδικασίας, αφαιρέστε το διάλυμα με ένα βαμβάκι, βρεγμένο με νερό, εάν έχει προγραμματιστεί να προχωρήσετε στη διαδικασία βαφής φρυδιών. Εαν δεν έχει προγραμματιστεί διαδικασία βαφής φρυδιών, συνεχίζετε με καθαρισμό φρυδιού με το Detox-Mousse για να σταματήσει η χημική αντίδραση. Αφαιρέστε τον αφρό με ένα βαμβάκι, βρεγμένο με νερό, σε αυτή την περίπτωση.
 10. Εφαρμόστε και απλώστε το Multivitor (step 3) στα φρύδια.
 11. Όταν παρέλθει ο χρόνος της διαδικασίας, αφαιρέστε το διάλυμα με ένα βαμβάκι, βρεγμένο με νερό, εάν έχει προγραμματιστεί να προχωρήσετε στη διαδικασία βαφής φρυδιών. Εαν δεν έχει προγραμματιστεί διαδικασία βαφής φρυδιών, συνεχίζετε με καθαρισμό φρυδιού με το Detox-Mousse για να σταματήσει η χημική αντίδραση. Αφαιρέστε τον αφρό με ένα βαμβάκι, βρεγμένο με νερό, σε αυτή την περίπτωση.
 12. Εφαρμόστε το μείγμα βαφής στα φρύδια αμέσως μετά.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη ότι το χρώμα των φρυδιών είναι πιο έντονο και εμφανίζεται πιο γρήγορα στις τρίχες όταν εκτελείται η διαδικασία βαφής.
 13. Χρησιμοποιήστε το ÉLAN COLOR FIX για καλύτερα αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε το, όταν ολοκληρωθεί και η διαδικασία βαφής φρυδιών.

Lash Lift

 1. Αναλύστε την κατάσταση των τριχών των βλεφαρίδων του πελάτη. Καθορίστε τον χρόνο εφαρμογής των διαλυμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες.
 2. Προετοιμάστε τις βλεφαρίδες για τη διαδικασία lash lift με το ÉLAN Cleansing Detox-Mousse για τον καθαρισμό των βλεφαρίδων και του δέρματος πριν από τη διαδικασία.
 3. Αφαιρέστε τον αφρό με ένα βαμβάκι, βρεγμένο με νερό.
 4. Στερεώστε ένα επίθεμα σιλικόνης κατάλληλου μεγέθους στο άνω βλέφαρο.
 5. Απλώστε και στερεώστε τις βλεφαρίδες στο επίθεμα σιλικόνης χρησιμοποιώντας το τζελ σταθεροποίησης της ÉLAN και ένα απλικατέρ.
 6. Δημιουργήστε τη καμπύλη των βλεφαρίδων με το Serum 1, απλώνοντας το Serum 1 στην περιοχή της καμπύλης των βλεφαρίδων.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ο μέγιστος χρόνος επεξεργασίας δεν πρέπει να υπερβαίνει τον επιλεγμένο χρόνο σύμφωνα με τον τύπο της τρίχας βλεφαρίδων.
 7. Όταν παρέλθει ο χρόνος της διαδικασίας, αφαιρέστε το διάλυμα με ένα στεγνό πινέλο μακιγιάζ προς την κατεύθυνση ανάπτυξης των τριχών των βλεφαρίδων. Συνιστάται η χρήση του επαγγελματικού πινέλου μακιγιάζ ÉLAN BLACKWOOD #2.
 8. Διορθώστε την φορά των βλεφαρίδων με τον ορό 2, εφαρμόζοντας ένα παχύ στρώμα ορού 2 σε ολόκληρη την περιοχή των βλεφαρίδων.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η ποσότητα του διαλύματος που χρησιμοποιείται σε αυτό το στάδιο πρέπει να είναι ίση με την ποσότητα του διαλύματος που χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο στάδιο.
 9. Όταν παρέλθει ο χρόνος της διαδικασίας, αφαιρέστε το διάλυμα με ένα στεγνό πινέλο μακιγιάζ προς την κατεύθυνση ανάπτυξης των τριχών των βλεφαρίδων. Συνιστάται η χρήση του επαγγελματικού πινέλου μακιγιάζ ÉLAN BLACKWOOD #2.

Ενδεικτικό Χρονοδιάγραμμα:

Brow Lamination

 • Σκληρή & ατίθαση τρίχα που δεν έχει ξανα επεξεργαστεί: 5-8 λεπτά για serum 1, όχι λιγότερο από 6-8 λεπτά για τον serum 2.
 • Μέτριο πάχος, φυσικό κι υγιές: 3-5 λεπτά για τον serum 1 και 6-8 λεπτά για τον serum 2.
 • Multivitor: 5 λεπτά για όλους τους τύπους τριχών.
  Σημείωση: Ο μέγιστος χρόνος επεξεργασίας για τον serum 1 και τον serum 2 είναι 15 λεπτά.

Παρατήρηση: Η δράση του serum 1 και του serum 2 σχετίζεται άμεσα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο μικρότερος είναι ο χρόνος αντίδρασης.

Lash Lift

 • Σκληρή & ίσια: 6-10 λεπτά για serum 1 και όχι λιγότερο από 6 λεπτά για serum 2
 • Μεσαίο πάχος ή λεπτό: 3-6 λεπτά για serum 1 και όχι λιγότερο από 6 λεπτά για serum 2.
 • Multivitor: 5 λεπτά για όλους τους τύπους τριχών.
  Σημείωση: Ο μέγιστος χρόνος επεξεργασίας για το serum 1 και το serum 2 είναι 15 λεπτά.

Παρατήρηση: Η δράση του serum 1 και του serum 2 σχετίζεται άμεσα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο μικρότερος είναι ο χρόνος αντίδρασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Δεν συνιστάται να κάνετε βαφή φρυδιών με χέννα και αποχρωματισμό φρυδιών επειδή το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικά απρόβλεπτο. Η δομή της τρίχας μπορεί να καταστραφεί (ξηρές και θαμπές τρίχες), γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ευθραυστότητα και απώλεια αυτών.
Συνιστάται ιδιαίτερα να αποφεύγετε τις σάουνες, τα σολάριουμ και οποιαδήποτε μηχανική βλάβη του δημιουργημένου σχήματος των φρυδιών ή της βλεφαρίδας (κοιμάται μπρούμυτα στο μαξιλάρι). Αποφύγετε την επαφή των φρυδιών και βλεφαρίδων με νερό καθώς και μην βουρτσίζετε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες για 24 ώρες μετά τη διαδικασία.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα να αποφεύγετε τη χρήση επιθετικών καλλυντικών προϊόντων και να κάνετε επιθετικές καλλυντικές επεμβάσεις (scrubs, πίλινγκ προσώπου, λοσιόν με βάση το αλκοόλ, θεραπείες λέιζερ) για 48 ώρες μετά τη διαδικασία lash lift & brow lamination.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X