Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Έξυπνα τρυκ για να αναδείξεις το βλέμμα σου

Σεπ 30, 2021

Η τάση θέλει όλο το μακιγιάζ να περιστρέφεται γύρω από τα μάτια – μιας και είναι τα μόνα που ξεπροβάλλουν κάτω από τη μάσκα. Κι επειδή δεν προβλέπεται να τις αποχωριστούμε σύντομα, τι πιο λογικό από το να θες να τονίσεις τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σου ώστε να γίνει το βλέμμα σου ακόμα πιο έντονο και εκφραστικό;

Πέρα όμως από τις διπλές στρώσεις μάσκαρα, τα καλοσχηματισμένα (ή fluffy, ανάλογα τα γούστα) φρύδια και τα τυχόν τουφάκια που μπορεί να φοράς για να δείξουν οι βλεφαρίδες σου πιο πλούσιες, γιατί δεν εκμεταλλεύεσαι ένα makeup trend που έχει κάνει θραύση στα social media τον τελευταίο χρόνο; Αναφερόμαστε στο lash lift & browlamination.

Το lash lift είναι η διαδικασία κατά την οποία εντελώς αναίμακτα ανορθώνονται οι βλεφαρίδες κι αποκτάτε βλέμμα φρέσκο και νεανικό. Ταυτόχρονα η βαφή κάνει τις βλεφαρίδες πιο σκούρες και το βλέμμα σας εντονότερο. Αν τώρα ζητήσετε στο τέλος και lash filler botox τότε ο όγκος της βλεφαρίδας σας πολλαπλασιάζεται κι αποκτάτε ένα πλουσιότερο βλέμμα.

Αν πάλι θέλετε κάτι οικονομικότερο, επιλέξτε το strengthening gel το οποίο μέσα σε 15 μέρες κάνει τις βλεφαρίδες σας, πιο δυνατές, πιο γεμάτες και πιο μακριές. Είναι σε μορφή mascara και δεν χεριάζετε κάποια ιδιαίτερη γνώση για την εφαρμογή του προϊόντος. Τα χρησιμοποιήτε καθημερινά σαν μάσκαρα.

Το brow lamination είναι η διαδικασία κατά την οποία ισώνει κι ανορθώνεται η τρίχα του φρυδιού ενώ ταυτόχρονα ο επαγγελματίας που το εφαρμόζει φτιάχνει και το σχήμα του φρυδιού σας, ανάλογα με το πρόσωπό σας. Τέλος ακολουθεί η βαφή με την οποία επιτυγχάνουμε ένα πιο βαθύ κι έντονο βλέμμα.

Τέλος,…
…σας έχουμε την λύση με το Brow intensifier το οποίο εφαρμόζεται πολύ εύκολα και το αφαιρείτε στο τέλος της μέρας.

Από σήμερα ξέρετε πως η εικόνα σας βρίσκεται στα χέρια σας.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X