Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
5 Tips για δυνατά νύχια

Μάι 13, 2020

Λόγω κορονοϊού έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας, η πολύ συχνή πλύση των χεριών, καθώς και η χρήση αντισηπτικού. Συν τοις άλλοις, το διάστημα της καραντίνας ασχοληθήκαμε πολύ με το σπίτι, κάναμε πολλές δουλειές, ταλαιπωρήσαμε τα χέρια μας, χωρίς να τους δώσουμε την φροντίδα ενός επαγγελματικού μανικιούρ.

Μέσα σε όλες αυτές τις διαδικασίες ταλαιπωρούνται οχι μόνο τα χέρια μας αλλά και τα νύχια μας. Όταν, λοιπόν, τα νύχια αρχίζουν και σπάνε ή ξεφλουδίζουν λόγω των δικών μας καθημερινών συνηθειών, τότε γίνονται πια αδύναμα και αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει αρκετή λιπαρότητα ή υγρασία.

 1. Φόρα γάντια.
  Καλό είναι να φοράς γάντια για να προστατεύσεις τα νύχια σου από τα νερά, από τις δουλειές του κήπου ή από χημικά καθαριστικά που χρησιμοποιείς για να απολυμάνεις το σπίτι.

 2. Ενυδάτωσε τα νύχια σου.
  Αφαίρεσε το βερνίκι με αφαιρετικό που περιέχει θρεπτικά συστατικά για τα νύχια σου όπως το Thuya – Υγρό αφαίρεσης Ημιμόνιμου με argan oil. Το argan oil ενυδατώνει και προστατεύει την εξωτερική στοιβάδα του νυχιού σου

 3. Λίπανση νυχιού.
  Κάθε βράδυ, πριν πέσεις για ύπνο, χρησιμοποίησε λαδάκι ή ενυδατική κρέμα για νυχια και πετσάκια. Αναζήτησε ένα προϊόν που εξουδετερώνει την ξηρότητα και βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας.

 4. Χάρτινη Λίμα.
  Χρησιμοποίησε χάρτινη λίμα λεπτή ή παχιά κι οχι μεταλλική. Σε αντίθεση με τις μεταλλικές, η χάρτινη λίμα δίνει σχήμα απαλά, δεν εντείνει το ξεφλούδισμα, ούτε καταπονεί τα νύχια.

 5. Δώσε τροφή στα νύχια σου.
  Χρησιμοποίησε θεραπεία νυχιών για ενδυνάμωση μία φορά την εβδομάδα. Υπάρχουν σκληρυντικά νυχιών, που θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις στα νύχια σου τη χαμένη υγρασία τους, να τους δώσεις τα συστατικά που μπορεί να έχουν χάσει και να τα δεις και πάλι δυνατά και υγιή.
Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X